top of page

Profile

Join date: Sep 15, 2022

About

TV-gids: op deze zender kijk je live naar AZ – FC Vaduz


LIVE►►AZ – FC


LIVE►►AZ – FC


De groepsfase van de Europa Conference League 22/23 is aangebroken en er staat een mooie wedstrijd op het programma van een van onze Nederlandse deelnemers: AZ – FC Vaduz. De strijd tussen de teams barst los op donderdag 15 september 2022 om 18:45 uur Nederlandse tijd in het AFAS Stadion in Alkmaar. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een gratis live stream naar de wedstrijd kunt kijken.


Het avontuur van AZ in de Conference League gaat donderdagavond verder! De Alkmaarders spelen in de 2e speelronde van de groepsfase tegen het Liechtensteinse FC Vaduz. Check hieronder op welke zender je live kan kijken naar AZ - FC Vaduz.


anal Digitaal en Online.nl, beiden onderdeel van hetzelfde overkoepelende bedrijf, zijn de enige twee grote tv-aanbieders in Nederland die het mogelijk maken om in je basispakket naar alle vier de zenders van ESPN te kijken. Bij sommige providers is alleen het eerste hoofdkanaal standaard in je pakket opgenomen, terwijl er anderen zijn die helemaal niets van ESPN standaard vertonen.


[

[(!!LIVE!!>>)] AZ - FC 2022 Live 15 september 2022

More actions
bottom of page