Profile

Join date: Sep 26, 2022

About

(ÉLŐ ADÁS) Németország Magyarország élő adás 26 szeptember 2022

Magyarország Olaszország Élő közvetítés Online TV

🔴LIVE🔴 Magyarország Olaszország Élő

"Az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésünket a francia Benoît Bastien fogja vezetni. Asszisztensei Hicham Zakran és Aurélien Berthomieu, a negyedik játékvezető Jérémie Pignard, a videóbíró pedig Benoît Millot lesz."

A 39 éves játékvezető az idei Liverpool-Real Madrid Bajnokok Ligája-döntőn negyedik játékvezetőként működött közre, akárcsak az olaszok Észak-Macedónia elleni vb-pótselejtezőn - azon a találkozón, ahol eldőlt, hogy Roberto Mancini együttese lemarad az idei, katari tornáról.

Roberto Mancini szerint minimum egálközeli a magyar és az olasz válogatott győzelmi esélye a hétfői Nemzetek Ligája-találkozón. Az olasz szövetségi kapitány nagy tisztelettel beszélt egykori klubtársa, Marco Rossi munkájáról, aki az elmúlt években nagyszerű eredményeket ért el a magyar kispadon, a játékosaink közül azonban senkit sem szeretett volna kiemelni.

Az olaszok júniusban 2–1-re legyőzték a magyar válogatottat – ez a csapatunk eddigi egyetlen veresége a Nemzetek Ligája 2022–2023-as kiírásában. Azóta viszont igen hektikusan szerepeltek a sorozatban, mivel előbb kaptak egy ötöst a németektől, majd gól nélküli döntetlent játszottak Angliával, végezetül – a legutóbbi játéknapon – 1–0-ra megverték Gareth Southgate tanítványait.

De vajon melyik arcukat mutatják majd a Puskás Arénában?

A magyar és az olasz labdarúgó-válogatottnak egyenlők az esélyei a csoportgyőzelem kivívására a hétfői Nemezetek Ligája-mérkőzés előtt Roberto Mancini szerint.

„Ötven-ötven százalék az esély. Az erőviszonyok alapján ez egy kiegyenlített meccs lesz, amiben simán benne van a döntetlen is. Sose egyszerű Magyarországon játszani” – mondta az olasz szakvezető, aki jó barátja, Marco Rossi miatt kifejezetten örül annak, hogy a tavalyi Európa-bajnokság után a Nemzetek Ligájában is remekel a magyar csapat. A két szakember 1993 és 1995 között együtt játszott a Sampdoria színeiben.sdtyhr ewdfhsdg

(

(Ingyenes közvetítés) Magyarország-Olaszország élő közvetítés 2022. szeptember 26-án

More actions